Montbrió del Camp (2023)

Presentació

PER TU és un partit polític de caràcter municipalista que neix l’any 2019. El seu objectiu: donar resposta a les inquietuds de la ciutadania davant els reptes als quals s’encararia el poble en els propers anys.

L’any 2019 van guanyar les eleccions al poble de d’Ascó, i després d’això, PER TU es veu amb la voluntat de créixer i servir com a eina de progrés per a altres pobles del territori català. L’any 2023, un grup d’habitants del poble de Montbrió del Camp, i veient que el poble té unes necessitats, s’afegeixen al partit, per formar una candidatura per les eleccions municipals de Montbrió.

Aquest és un projecte transversal i obert que es marca com a guia el progrés econòmic i social a través d’una gestió política des de la proximitat en què escoltar-nos ha de ser una obligació. No som un partit que governa des de grans despatxos, no tenim interessos compromesos que no vagin més enllà de les preocupacions dels habitants dels nostres pobles.

Per això cal que els nostres representants aportin sentit comú en les decisions que calgui prendre fruit del compromís envers el poble i el territori.

PER TU sorgeix de la suma de moltes voluntats diverses i unides per la il·lusió. Determinades a aportar tot el seu esforç per millorar el futur de totes les poblacions del territori. Per aquest propòsit, cal comptar amb tothom. Per fer avançar els nostres pobles, totes les persones som necessàries. Volem que tots els pobles del territori estiguin més vius que mai.

Suma’t al canvi!

Xarxes socials Montbrió del Camp: