PRESENTACIÓ PÚBLICA DE LA CANDIDATURA PER TU A LES ELECCIONS MUNICIPALS D’ASCÓ 04/05/2019

ASCÓ (Ribera d’Ebre)
Aquest divendres 3 de maig la plaça de la Pau d’Ascó ha acollit la presentació als veïns de la candidatura PER TU, que per primer cop es presenta a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L’acte ha comptat amb més d’un centenar d’asconenques i asconencs que han acompanyat els més de 20 candidats que s’han compromès en aquest projecte que vol “transformar Ascó per fer front als reptes i dificultats que probablement caldrà superar en els propers anys”.
La presentació ha anat a càrrec de Margarita Daura i Josep Serra, que han explicat com s’ha gestat el nou partit i amb quins objectius programàtics s’ha creat, per a continuació donar la paraula a la resta de candidats titulars. Un a un han anat presentant-se i explicant les motivacions que els ha portat a sumar-se a PER TU i posar-se a disposició del poble per afavorir el canvi al govern municipal i encarar el futur amb optimisme.
Miquel Àngel Ribes, el candidat a alcalde, ha volgut transmetre quins són els valors que entén que han de formar part de l’ADN de l’Ascó del demà: “sentit comú, il·lusió, proximitat, esforç i compromís”. D’aquesta manera es podrà donar resposta a les inquietuds que han transmès els veïns com són la diversificació econòmica, la consolidació de població, la sostenibilitat en tots els àmbits i l’atenció a les persones.
Finalment Ribes ha volgut destacar que la candidatura aplega persones de diferent origen, d’ocupació variada, amb formació en diversos àmbits, i amb un denominador comú, la vàlua personal, que fa que es vegi amb força per liderar aquest projecte “perquè el futur d’Ascó és avui”.
Per més informació, adreçar-se a:
contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.