PRESENTACIÓ DEL PARTIT 15/04/2019

 

ASCÓ (Ribera d’Ebre)
PER TU és el nom de la nova proposta política que s’estrenarà a Ascó a les properes eleccions municipals del maig. Un partit polític que des de finals del mes de març ja es troba inscrit al Registre de Partits Polítics del Ministerio del Interior, i per tant, preparat per iniciar la seva singladura.

PER TU té com a guia contribuir a donar resposta a la voluntat política de la ciutadania així com promoure candidatures per concórrer als comicis i poder formar part de les institucions polítiques representatives. Amb aquesta nova plataforma PER TU persegueix l’assoliment del progrés econòmic i social dels nostres pobles esdevenint una veu potent per reclamar el lloc que li pertoca a la ciutadania i al territori independentment del lloc on visqui.

El primer test amb les urnes tindrà lloc el 26 de maig en què PER TU concorrerà a les eleccions locals d’Ascó. El seu cap de llista, escollit per l’assemblea de militants i simpatitzants d’aquest nou partit, serà Miquel Àngel Ribes (Ascó, 1983). Ribes encapçalarà una candidatura transversal, provinent de diferents sectors de la població, i que vol oferir una mirada plural davant els reptes als quals s’encara Ascó en la propera dècada. Tot i que PER TU presentarà un programa ampli, en línies generals es pot resumir en:

  • promocionar l’economia amb la dinamització dels diferents sectors de producció.
  • apostar per la formació en tots els nivells.
  • consolidar població amb una política d’habitatge ambiciosa.
  • l’atenció a les persones en tant que són el principal capital de què
    disposa el municipi.

La candidatura PER TU a Ascó es presentarà en un acte públic obert a tota la població que tindrà lloc a primers de maig.
Per més informació, adreçar-se a:
contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.