ES PRESENTEN ELS CANDIDATS DE LA LLISTA DE PER TU 01/05/2019

ASCÓ (Ribera d’Ebre)

A una setmana d’iniciar-se la campanya electoral, la nova formació política PER TU farà la presentació pública de la candidatura amb què es presenta a les eleccions municipals d’Ascó pel proper 26 de maig.

L’acte, que comptarà amb la participació de la vintena de persones que aplega la candidatura, tindrà lloc el divendres 3 de maig, a les 19.30 hores, a la Plaça de la Pau d’Ascó. La presentació servirà per presentar els diferents integrants de la llista així com el candidat a l’alcaldia Miquel Àngel Ribes, però també per explicar quin ha estat el procés de reflexió que ha portat a tirar endavant aquesta candidatura i els objectius que es volen assolir amb aquest projecte polític municipal.

PER TU ofereix als veïns d’Ascó una llista plural, altament capacitada i de persones compromeses amb el poble. Dones i homes que posen a disposició de la ciutadania la il·lusió per encarar amb èxit els reptes que encararà Ascó els propers anys, i que presenten com aval la seva trajectòria, la formació i l’experiència laboral en diferents camps.
PER TU

 1. Miquel Àngel Ribes Jornet
 2. Carolina Baiges Gabaldà
 3. Josep Maria Raduà Serra
 4. Robert Viñes Castan
 5. Héctor Manuel Gil Ripoll
 6. Ana Maria Barragán Serrano
 7. Tomàs Biarnés Gaig
 8. Josep Serra Serra
 9. Margarita Daura Biarnés

Suplents

 1. Ramdane Chellay Tikent
 2. David Vilanova Doblas
 3. Miquel Francisco Llop Serra
 4. Núria Franquet Calvente
 5. Ferran Ramos Munté
 6. Sergio Nogales Gracia
 7. Montserrat Nicolau Borràs
 8. Sergi Alberton Ribes
 9. Xavier Grau Terré
 10. Cristina Serra Cavallé

Per més informació, adreçar-se a:
contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.