PROPERS ACTES DE CAMPANYA DE LA CANDIDATURA PER TU 18/05/2019

ASCÓ (Ribera d’Ebre)
Enfilant la segona setmana de la campanya electoral, des de la candidatura PER TU s’estan enllestint els diferents actes amb què es continuarà mantenint el contacte amb els veïns i veïnes d’Ascó, d’una banda, per donar a conèixer i facilitar-los el programa electoral, i d’una altra banda, per rebre les seves propostes per tal de construir un projecte de futur el més participat possible.
En primer lloc, aquest dilluns 20 de maig i entre les 19 i les 22 hores, a la sala d’actes de l’ajuntament d’Ascó tindrà lloc un Espai de Trobada Per Tu! En aquest acte els integrants de la llista PER TU atendran tothom qui ho desitgi, ja sigui per escoltar els seus suggeriments i les seves inquietuds així com per explicar-los el contingut del programa electoral. Una manera més d’estar al costat de la gent i poder resoldre els dubtes que puguin tenir.
A més, ja hi ha data, lloc i hora per al míting final de campanya amb què es posarà punt i final als quinze dies de campanya. Aquest tindrà lloc al Casal Municipal el proper divendres 24 de maig, a les 22 hores. L’acte servirà per remarcar les principals línies d’actuació del projecte que es poden resumir en la promoció econòmica –per un poble amb futur-, en l’impuls de l’habitatge nou i de lloguer i per un paisatge urbà més amable i sostenible –per un poble on viure– i en l’atenció i el benestar de les persones –per un poble viu. A més sense passar per alt les dotze accions immediates que són un compromís de PER TU per als primers mesos del mandat.
Finalment recordar que des d’ahir i durant uns dies els diferents membres de la candidatura realitzaran el porta a porta amb el material electoral. Mentre que el dilluns 20 de maig a les 22 hores Vídeo Ascó TV emetrà el programa dedicat a la candidatura PER TU i que posteriorment podrà ser visionat a les xarxes socials del partit.
Per més informació, adreçar-se a:
contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.