Imagina Ràdio: PER TU i ERC signen l’acord de govern municipal a Ascó

Encapçalat per Miquel Àngel Ribes i Amadeu Pros per al mandat 2019-2023

Després de llargues hores de debat durant les últimes setmanes entre els partits majoritaris d’Ascó, finalment PER TU i ERC han firmat l’acord que permetrà governar el municipi, encapçalada per Miquel Àngel Ribes (PER TU) com alcalde i Amadeu Pros (ERC) com a primer tinent d’alcalde, per al mandat 2019-2023.

El nou equip ha escoltat a la ciutadania que va votar el 26Mper realitzar el pacte de govern que s’ha marcat com a fites la diversificació de l’economia, la millora de l’entorn urbà, el benestar i l’atenció a les persones, l’aposta per les noves tecnologies, l’impuls de l’àrea de participació ciutadana i la promoció d’un ajuntament eficaç, transparent i pròxim.

Tal com han difós a través de les xarxes socials, PER TU i ERC inicien “una nova etapa al capdavant del govern municipal d’Ascó amb il·lusió, ganes de treballar i comptant amb tothom”.

En els dies vinents es donarà a conéixer el pacte de govern detallat així com l’organigrama de les diferents àrees de treball i regidories que acompanyaran a Miquel Àngel Ribes i Amadeu Pros.

Llegeix la notícia completa a Imagina Ràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.