PER TU I ERC SIGNEN L’ACORD DE GOVERN MUNICIPAL A ASCÓ 15/06/2019

ASCÓ (Ribera d’Ebre)

Després de dies de converses entre els dos partits majoritaris de l’ajuntament d’Ascó, PER TU i ERC han signat el pacte que permetrà emprendre una nova etapa al govern municipal d’Ascó amb una coalició encapçalada per Miquel Àngel Ribes (PER TU) com alcalde i Amadeu Pros (ERC) com a primer tinent d’alcalde, per al mandat 2019-2023.

El nou equip de govern, que comptarà amb 6 dels 9 regidors que composen el consistori, ha escoltat la voluntat de canvi expressada a les urnes el passat 26 de maig, i és per aquest motiu, que ha tirat endavant un acord basat en la transparència davant la ciutadania de les decisions que s’hagin de prendre així com la cooperació entre els diferents membres del govern per treballar amb lleialtat i confiança, i la consecució del consens en els projectes a tirar endavant.

El pacte de govern s’ha marcat com a fites la diversificació de l’economia, la millora de l’entorn urbà, el benestar i l’atenció a les persones, l’aposta per les noves tecnologies, l’impuls de l’àrea de participació ciutadana i la promoció d’un ajuntament eficaç, transparent i pròxim.

Tal  com han difós a través de les xarxes socials, PER TU i ERC inicien “una nova etapa al capdavant del govern municipal d’Ascó amb il·lusió, ganes de treballar i comptant amb tothom”.

En els propers dies es donarà a conèixer el pacte de govern detallat així com l’organigrama de les diferents àrees de treball i regidories. Acompanyaran Miquel Àngel Ribes i Amadeu Pros els regidors Carolina Baiges, Aida Roigé, Josep Maria Raduà i Joan Martínez.

 

Per més informació, adreçar-se a:

contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.