Imagina Ràdio: PER TU aconsegueix la victòria a les municipals d’Ascó

El partit PER TU ha aconseguit emportar-se la victòria a Ascó en unes eleccions molt disputades

A les eleccions concorrien un total de sis candidatures, el màxim nombre fins ara des de 1979, any de les primeres eleccions des de la represa democràtica.

Amb un programa centrat en la diversificació econòmica, la reactivació de l’habitatge i un entorn urbà sostenible, i l’aposta per les persones i el seu benestar, PER TU ha obtingut la confiança de 316 vots, tres punts per damunt del partit que ha quedat en segon lloc, Esquerra Republicana amb 279 vots. La candidatura, que s’estrenava a unes eleccions i que ha estat encapçalada per Miquel Àngel Ribes.

A partir d’ara s’obre un escenari de converses entre els representants municipals del futur consistori per conformar un govern estable i que doni resposta a la voluntat dels veïns d’Ascó. A més a més, la fragmentació de l’ajuntament en cinc grups municipals demanarà esforços per part de tothom per assolir consensos.

Miquel Àngel Ribes, Carolina Baiges i Josep Maria Raduà són els tres candidats que prendran possessió el proper 15 de juny de l’acta de regidors de l’Ajuntament d’Ascó en representació de PER TU pel període 2019-2023.

Llegeix la notícia completa a Imagina Ràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.