PER TU S’ENDÚ LA VICTÒRIA A LES MUNICIPALS A ASCÓ 28/05/2019

ASCÓ (Ribera d’Ebre)

El partit PER TU ha aconseguit emportar-se la victòria a Ascó en unes eleccions molt disputades ja que hi concorrien un total de sis candidatures, el màxim nombre fins ara des de 1979 ençà, any de les primeres eleccions des de la represa democràtica.

Amb un programa centrat en la diversificació econòmica, la reactivació de l’habitatge i un entorn urbà sostenible, i l’aposta per les persones i el seu benestar, PER TU ha merescut la confiança d’un 28’4% dels veïns (316 vots), tres punts per damunt del partit que ha quedat en segon lloc (ERC amb 279 vots i un 25’1%). La candidatura, que s’estrenava a unes eleccions i que ha estat encapçalada per Miquel Àngel Ribes, “posa de relleu la importància dels resultats en tant que és un partit creat recentment i que ha començat de zero davant d’altres formacions polítiques més consolidades”.

A partir d’ara s’obre un escenari de converses entre els representants municipals del futur consistori per conformar un govern estable i que doni resposta a la voluntat dels veïns d’Ascó que a les urnes del 26 de maig han apostat pel canvi. A més a més, la fragmentació de l’ajuntament en cinc grups municipals “demanarà esforços per part de tothom per assolir consensos en aquells temes cabdals”.

Des de PER TU es vol destacar especialment “l’important participació assolida, ja que fins a un 84% dels censats a Ascó han exercit el seu dret a vot, convertint-se en les segones votacions municipals amb una major participació, cosa que indica fins a quin punt la ciutadania ha volgut expressar el seu parer sobre els reptes als quals s’encara la vila d’Ascó en els propers anys”.

Miquel Àngel Ribes, Carolina Baiges i Josep Maria Raduà són els tres candidats que prendran possessió el proper 15 de juny de l’acta de regidors de l’ajuntament d’Ascó en representació de PER TU pel període 2019-2023.

Per més informació, adreçar-se a:

contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.