AQUEST MES DE MAIG ‘PER TU’PORTARÀ NOUS AIRES PER MONTBRIÓ

MONTBRIÓ DEL CAMP (Baix Camp)

Quan ja ens trobem en el compte enrere cap a les eleccions municipals del proper mes de maig, a Montbrió del Camp es comptarà amb una nova oferta política vehiculada a través de PER TU, amb l’objectiu de portar nous aires a la vida municipal.

Una candidatura que després de diverses sessions de treball ha anat prenent forma i la força necessària per poder fer un Montbrió millor. Una candidatura formada per persones de procedència diversa però que comparteixen el compromís de treballar per les preocupacions dels habitants del poble des de la proximitat, el sentit comú, la il·lusió i l’esforç. Uns valors que marcaran el camí de PER TU a Montbrió a la política municipal.

PER TU és un partit municipalista, transversal i obert que es marca com a objectiu el progrés econòmic i social, que alhora és una alternativa als partits tradicionals i sense interessos compromesos que no vagin més enllà de les inquietuds de les montbrionenques i els montbrionencs. Oferir oportunitats de futur als habitants de Montbrió, i que posi en primer pla l’atenció a les persones, esdevenint un element essencial en la nostra forma de treballar. Una candidatura que entén la gestió política des de la proximitat, ja que escoltar la ciutadania ha de ser una obligació, i per tant, que pugui donar resposta a les seves necessitats.

Amb humilitat però amb ambició, PER TU està preparant un projecte engrescador que faci possible el canvi a Montbrió i es troba en ple procés d’elaboració de les propostes concretes que conformaran el seu programa electoral sota l’eslògan Nous aires per Montbrió.

Per més informació, adreçar-se a:

contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.