PER TU ESCULL MIQUEL ÀNGEL RIBESPER REVALIDAR L’ALCALDIA D’ASCÓ

ASCÓ (Ribera d’Ebre)

L’assemblea de militants de PER TU ha escollit de nou Miquel Àngel Ribes com a candidat a l’alcaldia d’Ascó amb la voluntat de donar continuïtat a la línia política del govern municipal que ha liderat d’ençà les eleccions de 2019.

Amb aquesta decisió, el partit ha posat en marxa el compte enrere cap a les eleccions municipals del proper mes de maig, amb el repte de revalidar la victòria de quatre anys enrere. Amb aquest propòsit, la candidatura de PER TU seguirà posant en valor la importància de la promoció econòmica per tal de fer front als reptes de demà i posant èmfasi en la reindustrialització i l’aposta per l’economia productiva.

L’alcalde d’Ascó i candidat a la reelecció, Miquel Àngel Ribes, ha acceptat l’encàrrec amb la mateixa il·lusió amb què va encapçalar la llista de PER TU l’any 2019 i “per poder seguir impregnant la gestió del govern municipal de valors com el sentit comú, la proximitat, l’esforç i el compromís”.

A partir d’ara, des de PER TU, tocarà transmetre el balanç de la tasca de govern, del grau de compliment dels compromisos electorals de 2019, així com del full de ruta del govern de coalició. A més d’anar perfilant un programa electoral que doni continuïtat als projectes endegats i permeti posar les bases per l’Ascó del demà, tot escoltant les inquietuds de la ciutadania. “Sense perdre la perspectiva, hem de ser ambiciosos amb l’objectiu de treballar per un Ascó pròsper”, ha remarcat Miquel Àngel Ribes.

Per més informació, adreçar-se a:

contacte@pertu.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.